Ügyfélszolgálat: 06/70-6242-878 | E-mail: info@kreativ-fajatek.hu

Manó röptető – Ügyességi társasjáték

6 250 Ft

Egy nagyon mókás fajáték, célja: katapultáld be a törpéket a sapkájuk szí­nével megegyezõ lyukakba. A játék egy 16 lyukból álló táblát, 4 katapult deszkát és 16 törpét tartalmaz. A játéktábla mérete: 20 x 20 cm.  Anyaga: fa, a manók sapkája textil.

Elfogyott

Cikkszám: HS107 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Egy nagyon mókás fajáték, célja: katapultáld be a törpéket a sapkájuk szí­nével megegyező lyukakba.

A játék egy 16 lyukból álló táblát, 4 katapult deszkát és 16 törpét tartalmaz. A játék minden tartozéka fa, kivéve a törpék sapkáját, melyek textilből készültek. Ajánlott 2-4 játékos részére.

A játék menete: Minden játékos elhelyezi az ugródeszkáját 10 cm távolságra a táblától, majd az első játékos beletesz egy manót az ugródeszkán lévő lyukba. A lukkal átellenes végére ráütve, megpróbálja belekatapultálni a manót a sapkájával megegyező szi­nű lyukba. Ha ez sikerül, az 10 pontot ér. Ha a manó nem a sapkájával megegyező szi­nű lyukban landol, az 1 pontot ér. Ha a manó a játéktáblán kí­vül ér földet, az 0 pont, de újra és újra be lehet katapultálni, mindaddig, amí­g el nem éri a célját. Célszerű felí­rni az összegyűjtött pontok számát, majd a következő játékos folytatja…

További információk

Tömeg374 g
Életkor

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Manó röptető – Ügyességi társasjáték” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük