Ügyfélszolgálat: 06/70-6242-878 | E-mail: info@kreativ-fajatek.hu

3Doodler Create 3D nyomtató toll + 2 szálcsomag

32 900 Ft

Szenzációs újdonság! A 3D nyomtató tollal végre térben is rajzolhatunk!

3Doodler Create 3D nyomtató toll egy vékony, ergonomikus, brutálisan high-tech rajzeszköz, mellyel létrehozhatunk síkbeli és 3D alakzatokat. A 3D nyomtatótoll felmelegített műanyagot ereszt ki a hegyén, ami azonnal lehűl és megszilárdul. A világ legkisebb 3D nyomtatótolla.

 

Elfogyott

Cikkszám: 854401005870 Kategória:

Leírás

Szenzációs újdonság! A 3D nyomtató tollal végre térben is rajzolhatunk!

A 3Doodler Create 3D nyomtató tollal szinte bármit létrehozhatunk: 3D alakzatokat és modelleket, ékszereket, díszeket, hűtőmágnest. 3Doodler Create 3D nyomtató toll egy vékony, ergonomikus, brutálisan high-tech rajzeszköz. A 3D nyomtatótoll felmelegített műanyagot ereszt ki a hegyén, ami azonnal lehűl és megszilárdul, ezzel stabil szerkezetet alkotva, ahogy elhagyja a tollat.

A felhasználási lehetőségek száma végtelen és csakis a doodlerezők fantáziájára van bízva. Az alkotás önbizalma mellett fejlődik a kreativitás, a térlátás, illetve a koordinációs,  a finommotoros és a mentális rotációs készség is.

A csomag tartalma3Doodler Create 3D nyomtató toll , 2 db 25 szálas szálcsomag, hálózati csatlakozó, tisztító eszköz, fej eltávolító eszköz, mini csavarhúzó, használati útmutató magyar nyelven is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„3Doodler Create 3D nyomtató toll + 2 szálcsomag” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük