Ügyfélszolgálat: 06/70-6242-878 | E-mail: info@kreativ-fajatek.hu

Szállítási, fizetési információk

Szállítási és fizetési információk

Kiszállítás, szállítási díjak, kiszállítás külföldre

Termékeinket a GLS Futárszolgálat által nyújtott időgarantált, értékbiztosított, nyomkövetést magában foglaló árufuvarozási szolgáltatása segítségével juttatjuk el megrendelőinkhez. Szállítási határidő: a  megrendelés visszaigazolását követő 2-3 munkanap. Amennyiben a megrendelés beérkezésekor valamely termék nincs raktáron, értesítést küldünk a várható szállítási időpontról.Rendeléskor célszerű a munkaidőben (hétköznap 8-17 óra között) elérhető szállítási címet és telefonszámot megadni.

Sürgős esetben lehetőség van 1 munkanapos kiszállításra is! Ennek feltétele, hogy a megrendelt termékek raktárkészleten legyenek, illetve, hogy megrendelését munkanapokon legkésőbb 10:30 -ig leadja. Ebben az esetben a megrendelt terméket a következő munkanapon kiszállítjuk. Erre vontkozó igényét kérem jelezze ügyfélszolgálatunknak, vagy a megrendelés során a megjegyzés rovatba jelezze felénk. A szolgáltatásért plusz költséget nem számítunk fel. A felszámított postaköltség összege a rendelés értékétől és a fizetés módjától függ, az alábbi táblázat szerint:

Kiszállítási díj Magyarország területén GLS futárszolgálat esetén: 1 990.- Ft

 Kiszállítás FoxPost csomagautomatába: 1 290.- Ft

Egy csomag súlya maximálisan 25 kg és maximum 60 x 36 x 62 cm nagyságú lehet!

A szállítási díjak minden esetben bruttó díjak, azaz tartalmazzák az ÁFA-t. Csomagolási és egyéb költséget nem számítunk fel.

Kiszállítási díj külföldre

Külföldre történő kiszállítás a következő országokba lehetséges!

Külföldi megrendelés esetén csak előreutalásos fizetési mód választható, a szállítási díj utólag, rendelés után egy külön e-mailben kerül kiküldésre. Amíg a szállítási díjról szóló e-mailt nem kapja meg, kérjük, hogy ne utaljon!

Fizetési módok

A fizetési módot a megrendeléskor lehet kiválasztani. A fizetés történhet utánvéttel (készpénzes fizetés a csomag átvételekor) vagy banki átutalással. Készpénzes fizetés esetén az utánvét összegét a csomag átvételekor kell kiegyenlíteni, mely összeg tartalmazza az áru ellenértékét és a szállítási költséget.

Banki átutalás esetén a kiszállítási idő: a megrendelés ellenértékének számlákon történő jóváírását követő 2-3 munkanap. Az alábbi bankszámlaszámra várjuk a megrendelés ellenértékét:

Unicredit Bank:10918001-00000037-96430006
Kedvezményezett
: Halász Tibor e.v.
IBAN: HU61 1091 8001 0000 0037 9643 0006
SWIFT: BACXHUHB

Amennyiben nem Forint-ban kíván utalni, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

A megjegyzés rovatban kérjük a megrendelés számát feltüntetni, ami a viszzaigazoló e-mailben található.

Banki előreutalás esetén postai, illetve banki készpénz befizetést nem tudunk fogadni a bankszámlánkra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük