Ügyfélszolgálat: 06/70-6242-878 | E-mail: info@kreativ-fajatek.hu

Fajátékok gyerekeknek … és felnőtteknek?!

Amikor fajátékra gondolunk, akkor legtöbbször a fa építőjátékokra, fa építőkockákra gondolunk. Azonban rengeteg olyan fajáték létezik, melyről nem is tudunk. Sokszor az olcsó műanyag társai szinte kiszorítják ezeket a fajátékokat. Pedig ezek a fajátékok sokszor kézzel festett, “kézműves” játékok, természetes, környezetre és a kis játékosokra egyáltalán nem veszélyes anyagokat tartalmaznak.

A felnőttek is találhatnak különböző fajátékokat, melyek különleges mivoltuknak köszönhetően tökéletes ajándék lehet felnőttek részére. Ilyen játékok pl. a különleges fa ördöglakatok, fa logikai játékok.

Különleges fajáték, fa ördöglakat, inkább nagyobbaknak. A doboz 6 db különlegesen megmunkált bambusz ördöglakatot, kirakót tartalmaz.

Különleges ajándék lehet bort kedvelő felnőtteknek, a különleges fa bortartó ördöglakat.

Tegyél egy üveget a tartóba, majd zárd le a kupaknál az ördöglakattal. Ha ajándékot keresel felnőttnek, akkor szerintem megtaláltad.

Borospalack fa ördöglakat.

Sokat esküvői ajándéknak vásárolják meg ezeket az ördöglakatokat. De hogyan is néz ki ez pontosan?

  • Végy egy szép 0,75-ös boros üveget.
  • Az első variáció, hogy palackoztass az üvegbe valami különleges bort, tégy rá a különleges napnak megfelelő címkét a pár nevével pl. és azt adhatod ajándéknak
  • A második variáció, hogy ha egy kis pénzösszeggel is szeretnél kedveskedni az ifjú párnak, de ugyanakkor egy emlékezetes ajándékot is szeretnél, akkor a borospalackot tömd meg jól pénzzel, dugaszold be, majd ezt az üveget tedd a borospalack ördöglakatba.

Hidd el, mind a két esetben biztos lesz a siker!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük